۱- ایجاد هیجان و لذت بردن از آموزش برای دانش آموزان:
علاوه بر اینکه کار با ابزارهای کمک آموزشی ساخته شده توسط پرینتر سه بعدی برای دانش آموزان لذت بخش است، روند طراحی و حتی ساخت آنها به کمک دستگاه هم برایشان هیجان انگیز می باشد. این روند می تواند حتی دانش آموزانی که در کلاس علاقه ای به درس از خود نشان نمی دهند را به یادگیری علاقمند سازد.
۲- تقویت تفکر سازنده، تفکر خلاقانه و تفکر نقادانه در دانش آموز: اکثر ما در طول زندگی مان این تجربه را داشته ایم که در موضوعی یک ایده به ذهنمان رسیده اما چیزی که باعث می شود تا ایده هایمان را دنبال نکنیم، ضعف در ساختن آن ایده است. پرینتر سه بعدی بهترین پاسخ برای مشکل ضعف در ساختن است. استفاده عملی دانش آموزان از قابلیت های پرینتر سه بعدی برای حل مساله، طراحی یک پاسخ برای آن مساله و ساختن چیزی برای رفع مشکلات آن، باعث می شود تا ذهنیت ساختن و خلاقیت و نقد راه حل (به منظور ارتقا و بهبود آن) در ذهن فرد شکل بگیرد.
۳- تقویت روحیه اعتماد به نفس و کار گروهی: تلاش دسته جمعی دانش آموزان برای ساختن اشیا به کمک پرینتر سه بعدی که شامل طی کردن کل زنجیره ایده تا اجرا می شود، باعث تقویت کار گروهی خواهد شد. همچنین دانش آموزان با دیدن نتیجه و خروجی عملی از تلاش شان که بصورت یک جسم فیزیکی و قابل لمس می باشد از اعتماد به نفس بیشتری برخوردار می شوند.
۴- به اشتراک گذاشتن طرح های آموزشی توسط معلمان و دانش آموزان با دیگران: طرح های آموزشی جدید که در قالب درسنامه و ساخت ابزارهای کمک آموزشی توسط معلمان و حتی دانش آموزان قابل انجام است، می تواند از طریق بسترهای نرم افزاری (پلتفرم) مرتبط (مانند نرم افزار تینکرکد) یا شبکه های اجتماعی با بقیه معلمان و دانش آموزان به اشتراک گذاشته شود. این امر موجب گسترش روشهای جدید آموزشی و کمک آموزشی خواهد شد.
۵- درک عمیق مفاهیم و آماده شدن برای مقاطع تحصیلی بالاتر و کسب مهارتهای شغلی: توسط قابلیت های چاپ سه بعدی می توان مفاهیم بیشتر و باکیفیت تری را به دانش آموزان منتقل نمود. این امر زمینه ساز تربیت دانش آموزانی با مهارتهای بیشتر می شود که خود، زمینه ساز آمادگی بیشتر آنها برای مقاطع بالاتر تحصیلی می شود. همچین به کمک پرینتر سه بعدی می توان کل زنجیره ایده تا خلق محصول را به دانش آموز و دانشجویان نشان داد و این همان مفهومی است که در صنعت و دنیای مهندسی کاربرد دارد.
۶- کمک به عدالت آموزشی بیشتر: توسط یک چاپگر سه بعدی می توان ابزارهای کمک آموزشی را توسط خود دانش آموزان و در هر نقطه ای از کشور، تولید نمود مثلاً می توان نمونه یک فسیل دایناسوری که تنها یک عدد از آن در موزه ای در یک کشور پیشرفته قرار دارد را در دورترین روستاهای ایران در اختیار دانش آموزان قرار داد. این امر به معنای فراهم نمودن فرصت های تحصیل و آموزش بهتر برای همه است که همان مفهوم عدالت آموزشی بیشتر را دربردارد.