کاربرد پرینتر سه بعدی در ساخت ظروف پلاستیکی

ساخت نمونه اولیه یک مدل طراحی شده، همواره یکی از چالشهای صنعت قالبسازی است. با توجه به مزیتهای کشورمان در زمینه صنایع مرتبط با نفت و پتروشیمی از جمله صنعت پلاستیک، یافتن راههای نو در جهت تسهیل روند قالبسازی در این صنعت می تواند باعث کمک شایان به اقتصاد ایران عزیزمان شود. از همین رو مطلب امروز را به کاربرد پرینتر سه بعدی در ساخت ظروف پلاستیکی اختصاص دادیم.

گروه صنعتی کیانی بعنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان ظروف پلاستیکی نگهداری مایعات در حجم ها و ابعاد مختلف به شمار می رود. این گروه توانسته با تمرکز بر روی این موضوع، مجموعه بزرگی از تولیدات مختلف را به مشتریان خود ارائه کند و امکان انجام سفارشات مربوط را در اشکال و ویژگی های مختلف فراهم آورد. مشتریان گروه صنعتی کیانی حتی در فراسوی مرزها نیز وجود دارند و حجم زیادی از تولیدات این گروه به خارج از ایران صادر می شود.

آقای کیانی بعنوان مالک گروه صنعتی کیانی ضمن اعلام اینکه کار مجموعه شان ساخت انواع قالبها و قطعات است، تمرکز بر روی بسته بندی و ظروف پلاستیکی، از ۳۰۰ سی سی تا ۳۰ لیتر، را بعنوان تخصص مجموعه خود معرفی می کند. او درباره علت استفاده از پرینتر سه بعدی برای کسب و کار خود می گوید:

قبل از خرید این دستگاه ما مدلهای سفارش داده شده را توسط دستگاههای CNC و بصورت چند قسمتی می ساختیم تا نمونه اولیه ای از آنرا داشته باشیم. از آنجایی که اغلب مشتریان ما دارای تجسم فضایی قوی نبودند، در ارائه طرح نهایی به آنها دچار مشکل می شدیم و در برخی موارد پس از نهایی شدن قطعه، مشتری خواستار اعمال تغییر در قطعه میشد در حالیکه انجام اینکار بدلیل قیمت بالای قالب ممکن نبود.

او همچنین قیمت تمام شده ساخت نمونه های اولیه را به روشهای رایج بسیار بالاتر از قیمت تمام شده با روش چاپ سه بعدی می داند. ضمن آنکه کیفیت کار در پرینت سه بعدی بسیار بالاتر است.

آقای کیانی با افتخار به ایرانی بودن و استفاده از کالای ایرانی، درخصوص علت انتخاب پرینتر سه بعدی برند سی زان می گوید که اغلب ماشین آلات کارخانه و لوازم منزلش هم از برندهای ایرانی است و این کار را باعث تقویت تولیدکننده ایرانی و رونق کار در ایران می داند.

keyboard_arrow_up