پرینتر سه بعدی ابزاری کارآمد در خدمت روباتیک

روباتیک شاخه ای جذاب برای افراد علاقمند به تکنولوژی به حساب می آید. وجود زمینه های مختلف کاری در این رشته موجب شده تا مسابقات متعددی نیز ایجاد و بصورت منظم در مناطق گوناگون جهان برگزار شود. روباتیک محل تلاقی چند علم مختلف است. مکانیک، الکترونیک و کامپیوتر از جمله علومی هستند که برای انجام پروژه های مرتبط با روباتیک دخیل می باشند.

یکی از مشکلات عمده روباتیک، پیدا کرن قطعات مناسب با طرح می باشد. چرخ ها، گیربکس ها و قطعات مختلفی که برای ساخت طرح موردنظر پرینتر سه بعدی در روباتیکلازم است می تواند به مشکلی برای ادامه کار تبدیل شود. از آنجا که روند تولید یک قطعه خاص به روش های موجود نیازمند هزینه و زمان زیاد است از این رو اغلب افرادی که در زمینه روباتیک فعالیت می کنند سعی می کنند یا از روشهای ابتکاری برای ساخت قطعات مورد نیازشان استفاده کنند یا اینکه از قطعات موجود در بازار بهره گرفته و به نوعی طرح خود را برمبنای قطعات موجود تنطیم نمایند.

آقای رضا هادی زاده از دوران تحصیل در دبستان به روباتیک علاقمند بوده و کار خود را با ساخت کیت های روباتیک آماده شروع کرده است. او به مرور و با رشد مهارتهایش در زمینه طراحی و ساخت روباتهای مختلف، نیاز به ساخت قطعات خاص برای پروژه های گوناگون را حس نمود. از این رو پس از تحقیق و با خرید یک دستگاه پرینتر سه بعدی مدل سی زان یک، شروع به طراحی قطعات مورد نیازش نمود. او در این باره می گوید:

“بارها برای ساخت قطعات موردنیاز روباتهایم به مشکل برخورد کردم و اغلب چاره ای جز تغییر طراحی در جهت قطعات موجود در بازار نداشتم. اما حالا با کمک پرینتر سه بعدی سی زان این مشکل من کاملاً حل شده و برای ساخت روباتهایم دیگری محدودیتی ندارم.”

او ضمن رضایت از کیفیت و استحکام قطعات تولید شده با این دستگاه، از پشتیبانی آموزشی و فنی شرکت سی زان پردازش کویر نیز ابزار رضایت می کند. آقای هادی زاده معتقد است بدون پشتیبانی مناسب آنهم برای دستگاهی جدید مثل پرینترهای سه بعدی، اصل هزینه ای که برای خرید آن دستگاه صرف کرده اید هم در خطر خواهد بود.

hadizade robotic1 300x188 1

آقای هادی زاده معتقد است با وجود دستگاههای پرینتر سه بعدی ادامه درخشان و متفاوتی برای علم روباتیک رقم خواهد خورد. به نظر او؛ با
برداشته شدن محدودیتهای پیش روی علاقمندان روباتیک در زمینه ی دراختیار داشتن قطعات مورد نیاز، قوه خلاقیت و ابتکار نیز تقویت می شود و از این منظر باید منتظر بروز طرحهای خلاقانه در زمینه روباتیک باشیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

keyboard_arrow_up