ماکت سازی عرصه ظهور توانمندی های پرینتر سه بعدی

کاربردهای مختلفی که از پرینتر سه بعدی در زمینه های گوناگون گزارش می شود باعث شده تا افراد و شرکتهای علاقمند دائماً در پی جستجوی راههای جدید برای استفاده از قابلیتهای این دستگاه جالب در موضوع کاری خود و شرکت شان باشند. این کاربردها از طراحی جزئی محصولات و ابتکارات جذاب تا کاربردهای جدی و شکفت انگیز است. ماکت سازی یکی از رشته هایی است که بهره فراوانی از پرینتر سه بعدی می برد.

ساخت ماکت از بناها و ساختمانها، قبل از ساخت آن، امری متداول و جا افتاده است. وجود تصویری عینی و شفاف از طراحی صورت گرفته و آنچه قرار است بر روی زمین اجرا شود از جمله اهداف رشته ماکت سازی به شمار می رود. روشهای ساخت ماکت به طرز سنتی و مرسوم امکان اجرای ساختمانها امروزی که اغلب دارای ساختار و ظاهری پیچیده هستند را نمی دهد. طراحی بناهای امروزی اغلب دارای سطوح هندسی نامنظم بوده و بیشتر از اشکال منحی بهره می برد که ساخت این حجم ها و منحی امری مشکل و در برخی موارد غیر ممکن می باشد. پرینتر سه بعدی پاسخی به رفع این نیاز در رشته ماکت سازی است.

با کمک پرینتر سه بعدی می توان ماکت های پیچیده ای را اجرا نمود که ساخت آنها با روشهای فعلی امری مشکل و زمان بر است. بعبارت دیگر حل دو مشکل در رشته ماکت سازی با استفاده از پرینتر سه بعدی میسر است؛ ساخت ماکت های دارای ساختار پیچیده و کاهش قابل توجه زمان ساخت ماکت.

شرکت شار صنعت انرژی یکی از شرکتهای فعال در زمینه انبوه سازی و نظارت و اجرای طرحهای عمرانی و صنعتی است. پروژه های اجرا شده توسط این شرکت بلحاظ گستردگی و ابعاد و نیز پیچیدگی های فنی، آنرا در ردیف شرکتهای موفق در زمینه کاری اش قرار داده به نحوی که این شرکت موفق به کسب جوایز و گواهینامه های مختلف نیز شده است.

شرکت مذکور قبل از اجرای پروژه های عظیم خود نیاز دارد تا ماکتی از آنرا داشته باشد تا بتواند از آن برای توجیه سرمایه گذران کمک بگیرد. ابعاد ماکت های موردنیاز و هزینه و زمان لازم برای ساخت آن موجب شد تا این شرکت به فکر استفاده از پرینتر سه بعدی برای ساخت ماکت های موردنیاز خود بیفتد و به همین علت و پس از انجام تحقیقات لازم، پرینتر سه بعدی سی زان دو پلاس را انتخاب کند. ابعاد کاری بزرگ پرینتر سه بعدی سی زان دو پلاس، بعنوان بزرگترین پرینتر سه بعدی موجود در بازار ایران، آنرا جهت ساخت یکپارچه اشیای بزرگ و حجیم مناسب ساخته است.

آقای مهندس محمود حجتی، مسئولیت پیگیری ساخت ماکتهای موردنیاز شرکت را برعهده دارد. او در خصوص علت استفاده از پرینتر سه بعدی برای ساخت ماکت می گوید: “سرعت پرینترهای سه بعدی در اجرای ماکت، بسیار بیشتر از روش دستی است.”

مهندس حجتی با حضور در غرفه شرکت سی زان پردازش کویر در سومین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران، با پرینترهای سه بعدی ساخت این شرکت آشنا شده و سفارش خرید یک دستگاه پرینتر سه بعدی سی زان دو پلاس را ثبت نمود. ابعاد مناسب دستگاه برای ساخت ماکت های موردنیاز شرکت، پشتیبانی و در دسترس بودن خدمات فنی و نیز صرفه اقتصادی خرید دستگاه از جمله دلایل سفارش پرینتر سه بعدی سی زان دو پلاس از سوی شرکت شار صنعت انرژی بوده است.

برای آقای مهندس حجتی و شرکت شان آرزوی موفقیت و بهره مندی از امکانات پرینتر سه بعدی سی زان دو پلاس را می کنیم و طبق قولی که به ما در زمان تحویل دستگاه دادند، بزودی قطعات چاپ شده توسط ایشان را از طریق همین سایت منتشر خواهیم کرد.

در ابتدای این نوشته می توانید ویدئوی ضبط شده در زمان تحویل دستگاه به شرکت شار صنعت انرژی را مشاهده فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

keyboard_arrow_up